Basic
RSD1500/god
Za statične veb sajtove
naručite
Professional
RSD3600/god
Za dinamične veb sajtove
naručite
Premium
RSD4800/god
Za Ecommerce veb sajtove
naručite
Enterprise
RSD15600/god
Za veb aplikacije
naručite
Izaberite plan za vaš sajt
STRANE
25 100 500 2500
Dnevni Malware Scan
Skeniranje mreže
Trust Seal
Dnevno FTP skeniranje
Automatski uklanja malvere
Monitoring promene fajlova
Skeniranje aplikacija 1-put 1-put
SQL Injection skeniranje 1-put 1-put
Unakrsno skeniranje skripti 1-put 1-put
TRUESHIELD FIREWALL
BLACKLIST MONITORING
TRUESPEED CDN
Naruči Naruči Naruči Naruči
POGLEDAJTE I NAUČITE VIŠE
Sitelock je jednostavan, ekonomičan i efektivan

Povećava poverenje klijenata
Preko 70% klijenata traži znak sigurnosti pre ostavljanja podataka online. SiteLock Trust Seal ne samo da uverava kupca, već i doprinosi samoj prodaji.
detaljno
Automatski sprečava napade
SiteLock prati, vaš sajt 24x7, sve nepravilnosti i napade, što znači da vi možete manje da brinete o sajtu i više vremena da posvetite poslovanju.
detaljno
Odmah startuje sa radom
Nisu vam potrebna posebna tehnička znanja da biste instalirali i podesili SiteLock za vaš sajt. SiteLock je cloud-osnova i momentalno počinje skeniranje vašeg sajta i emaila.
detaljno
Šta radi?

Dnevno skeniranje
  SiteLock prati svaki akspekt vašeg sajta na dnevnoj bazi kako bi uočio na vreme nepravilnosti. Ne proverava samo vaš sajt, email i aplikacije, već i pretraživače crne liste i spam filtera.
Identifikuje pretnje
  SiteLock 360 stepeni skeniranje i moćan firewall identifikuju ranjivost skripti pre nego što one budu iskorišćene i naprave štetu od strane hakera, tako ste uvek na korak ispred napadača!
Odmah obaveštava i popravlja
  SiteLock ne samo da identifikuje probleme, već ih automatski popravlja. Na taj način, SiteLock radi u pozadini i štiti vaš sajt, dok vi nesmetano možete uživati u vašem poslu.
Kako funkcioniše?
 • Skenira I Proverava
 • Top pretnje
 • Pogledaj Kako

Veb sajt fajlovi

 • SiteLock koristi spolja i unutra FTP skeniranje za sve fajlove na dnevnoj bazi, da bi identifikovao na vreme svaki propust ili malver. Te radnje ne identifikuju samo porblem već ga i rešavaju pre nego što dođe do štete.

Mejlovi

 • SiteLock proverava da li vaš sajt ili server šalju spam mejlove. Ako ste obeleženi od spam filtera, mnogi email programi će ignorisati mejlove poslate sa vašeg sajta, što znači da nećete moći da komunicirate sa klijentima.

Promene fajlova

 • Sa SiteLock detaljnim FTP skeniranjem, bićete momentalno obavešteni ukoliko dodje do promene fajlova, tako da ste u toku sa svim aktivnostima na sajtu i blagovremeno možete da sprečite bilo kakav upad ili štetu.

Aplikacije

 • SiteLock skenira sve aplikacije poput blogova, korpe za kupovinu itd. za poznate slabosti koje hakeri koriste za napad na sajt. SiteLock će vas obavestiti u vezi sa svim propustima, updejtima kako bi softver koji koristite bio bezbedan.

Posetioci saobraćaj

 • SiteLock's TrueShield Firewall stvara zaštitno polje oko sajta i koristi globalnu mrežu za identifikaciju malicioznog saobraćaja, blokira bot napade i štiti vaš sadržaj od "grebanja", istovremeno osigurava pretraživačima dostupnost.

Search Engine Blacklists

 • SiteLock proverava sve sajtove za blaklistu i njihove baze podataka to je preko 7,000+ malver sajtova, kako bi se uverio da vaš sajt nije blokiran tj. blaklistovan. Na ovaj način, SiteLock omogućava zaštitu, dobro rangiranje i posetu vašem sajtu.

SQL Injections (SQL-I)

 • Hakeri mogu pristupiti bazi podataka i ukrasti podatke klijenata, email adrese, lozinke, podatke kreditnih kartica itd. insertujući SQL komande na vaš sajt u okviru formi za popunjavanje i time aktiviraju kodove koje ne želite da imate na sajtu.

Cross-Site Scripting (XSS)

 • XSS greške javljaju se usled nepravilne validacije. Napadači eksploatišu zajedničke skripte kao sto su JavaScript i HTML i ubacuju kod u žrtvin pretrazivač koji može zloupotrebiti korisničku sesiju ili da preusmeri korisnike na maliciozne sajtove.

Cross-Site Request Forgery (CSRF)

 • Napadači koriste žrtvin pretraživač za slanje HTTP zahteva, uključujući kolačiće i druge informacije, za ranjive veb aplikacije. Ovo omogućava hakerima da prisilno iskoriste žrtvin pretraživač kako bi napravili zahteve koji prevare aplikaciju koja veruje da su oni legitimni.

Remote File Includes (RFI)

 • Napadači ubacuju kodove, maliciozne fajlove na sajt ili server koristeći skripte. Ranjivost skripti omogućava upad i eksploataciju nedozvoljenih radnji.

Broken Authentication and Session Management

 • Često, funkcije aplikacija povezane sa autentifikacijom nisu podešene kako treba, omogućavajući tako hakerima da ukradu lozinke, kljuceve, tokene, ili da eksploatišu druge greške tipa uzimanje identiteta korisnika.

Unvalidated Redirects and Forwards

 • Zbog nepravilne validacije, sajtovi obično redirektuju korisnike na druge stranice koristeći neproverene podatke za destinaciju. Ovo omogućava napadačima da preusmere žrtve na phishing ili malver sajtove.

Odmah obaveštava

 • Kada detektuje nepravilnosti ili prisutnost malicioznog koda na vašem sajtu, SiteLock vas momentalno obaveštava putem Emila i SMS-a. (SMSes će biti poslat samo podržavanim zemljama sa liste)

Momentalno popravlja

 • Pored identifikovanja malvera, SiteLock's SMART Tool može problem automatski i da popravi

  SMART alat:

 • Sprovodi duboka FTP skeniranja za datoteke
 • Identifikuje propuste ili slabosti u vašem kodu
 • Detektuje maliciozan kod
 • Uklanja maliciozan kod i čisti sajt

Marko Đurić

pre 2 godine
Moja firma koristi SiteLock skoro 6 meseci,i mi verujemo da se naša prodaja povećala, zahvaljujući ovom neverovatnom proizvodu. Naši klijenti se sada osećaju bezbedno kada posećuju naš sajt znajući da su zaštićeni od malvera, spam-a, virusa. Jedna od najboljih karakteristika koju volimo je plutajući pečat Trust Seal koji se prikazuje na svim stranama. Želimo da zahvalimo SiteLock-u na pomoći u uspostavljanju bezbednosti i poverenja kada je upitanju naš sajt.
Odgovori

Maja Savić

pre 6 meseci
Hvala još jednom na pomoći koju ste mi pružili za moj sajt. Za samo nekoliko minuta ste mi pokazali opcije za koje bi mi bilo potrebno nekoliko meseci da ih naučim. Zahvalan sam na vašem interesovanju u uspešnost mog novog sajta.
Odgovori

Petar Đorđević

pre 3 meseca
Pronalazak SiteLock nakon internet pretrage je bio pun pogodak za moj sajt. Odmah sam naslutio da je ova kompanija vrlo upućena u zaštitu veb sajtova. Oni se brinu o svim mojim strepnjama kada je zaštita medjunarodnih klijenata u pitanju. Apsolutno niko ne želi da se loguje na sajt za koji sumnja da je maliciozan. SiteLock skenira unakrsno skripte i njihove nepravilnosti i ispravlja ih u jednom danu. Ostajem u uverenju da je moj sajt zaštićen od hapada hakera i virusa dugoročno.
Odgovori