shared
Poslovni
Email
Jednostavan, moćan, email za mali biznis. Omogućite vašem poslovanju najbolje email@imevasefirme.com
5GB po nalogu Zaštita od virusa Radi na mobilnim telefonima i tabletima Intuitivan i odgovarajućeg dizajna Kalendari, kontakti i zadaci Društvene mreže u vašem Inbox-u
Pogledaj demo
OSNOVNI
RSD100/mesečno
1
Email nalog
naručite
NAPREDNI
RSD300/mesečno
3
Email nalog
naručite
BIZNIS
RSD600/mesečno
6
Email naloga
naručite
PREMIUM
RSD1200/mesečno
12
Email naloga
naručite
Hosting 5GB po nalogu + PODRŠKA (Tiket,Skype,Email)
Prostor na disku
5GB 15GB 30GB 60GB
Mobile friendly
Slanje spam pošte
Auto Responder
Naruči Naruči Naruči Naruči
Šta je neverovatno u vezi Poslovnog email-a

Društvene mreže u vašem Inbox-u
Sada možete videti vaš Facebook, Twitter, Google+ u vašem Inbox-u. OpenXchange ujedinjuje socijalne mreže pod jednim krovom.
5GB po nalogu plus backup
Osim 5GB prostora za email hosting, u okviru naše infrastrukture imate i backup, tako da nikada ne izgubite važne mejlove.
KALENDARI, KONTAKTI I ZADACI
Upravljajte kontaktima, kreirajte listu zadataka i vodite evidenciju svih sastanaka na jednom mestu sa OpenXchange alatima.
100% Uptime i bezbednost
Naš vrhunski NetApp mail storage garantuje minimalan skoro nikakav gubitak podataka, sa 100% rada mreže.
UGRAĐENA ZAŠTITA OD VIRUSA
Napredni antivirus program obezbeđuje vaš inbox i omogućava da ste zaštićeni od malvera i virusa.
eCommerce spreman hosting
Privatni SSL omogućen - Mogućnost Namenske (dedicated) IP adrese - Podrška za Magento, Open Cart, osCommerce, CubeCart, Zen Cart
FAQ
Odgovori na najčešće postavljana pitanja.

Koje su koristi od kupovine Poslovnog email hostinga?

  • Za razliku od free email rešenja, možete dati svom poslu profesionalniji sliku sa poslovnom elektronskom poštom dobijanjem email-a koji je brendiran sa imenom domena vaše kompanije (prodaja@imevasefirme.com). Osim toga, možete imati koristi od naše napredne tehnologije, e-mail koji vam daje najmanje kašnjenja i industrijski najbolji uptime, skalabilnost i pouzdanost. E-mail servis koji služi iz clouda takođe znači da nema troškova IT, hardver, softver, propusni opseg ili ljude . A najbolji deo je da možete da dodate naloge e-pošte u skladu kako vaš tim raste .

Koji su email klijenti i protokoli podržani?

  • Možete slati i primati mejlove sa bilo kojim email klijentom Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora, Entourage 2004, Windows Mail, itd. Mi imamo i vodič koji vam objašnjava kako da konfigurišete email klijente za slanje/primanje pošte. Korporativni email hosting podržava POP, IMAP i MAPI protokole.

Kako se koristi Webmail interfejs?

  • Da biste pristupili Webmail interfejsu, koristite sledeći URL: http://webmail.imevasegdomena.com. Na log in stranici morate uneti vašu email adresu i odgovaradjuću lozinku.

Sa kojim mobilnim telefonima mogu pristupiti mom email nalogu?

  • Možete pristupiti email-u preko pametnih telefona ili tableta. Naš napredni webmail, izgradjen na HTML 5 i Javascript, je kompatibilan sa svim operativnim sistemima kao što su iOS, Android, Windows Mobile, Symbian i Blackberry.

Koliki je prostor omogućen po email nalogu?

  • Svaki nalog dolazi sa 5 GB prostora za email.

Koje portove mogu da koristim za email hosting?

  • Obično, port koji se koristi za Outgoing Mail Server/SMTP Service je 25. Međutim, može doći do situacije kada vaš ISP blokira korišćenje porta 25 za SMTP usluge. Kako bi ovo izbegli koristite alternativni port 587 za slanje mejlova.

Mogu li da kreiram mailing liste?

  • Da, možete da kreirate mailing liste i dodajete/brišete korisnike, odredite moderatora, zabranite ljudima da pristupe na listu ili ih sami banujete. Više informacija o ovome možete naći u bazi znanja.

Kakva je vaša SPAM politika?

  • Ne postoji tolerancija za slanje neželjene poste, bulk emailing i spama. "Sigurne liste", kupljene liste, kao i prodaja listi će biti označena kao spam. Svakom korisniku koji šalje spam, nalog će biti otkazan sa ili bez ikakvog predhodnog obaveštenja.

Mogu li koristiti Auto Responder?

  • Da, možete. Auto-responder program koji, kada je podešen sa vašom email adresom, šalje automatske, predhodno podešene odgovore na email od koga stiže poruka. Možete saznati više o podešavanjima za auto-responder iz naše baze znanja.